Lichtkracht coach Annemarie Sips

Ik ben Annemarie Sips, spiritueel mentor in levenskunde,
auteur en een business queen met een missie!
Samen vormen deze een expertisestatus waarin ik als raadvrouw anderen naar een fijn leven coach.
In mijn leven heerst rust, stilte en veel liefde.
Mijn emotionele pijn heeft mijn leven niet meer in de greep.  

Specialiteit

Ik lees en vertaal energie, dat is mijn magische talent. 
Ik verander mensen hun leven door liefde en echtheid te tonen! 
Met verbinding, de energie verhogen en wat rake woorden van mij ontstaat er
een ingang om je droom tot doel te maken. 
In een blik weet ik hoe jij je voelt en wat je nodig hebt!

Werkwijze 

Annemarie werkt afgestemd via haar zesde zintuig en haar feilloze ingevingen in combinatie met haar zakelijke instinct en concreetheid. Zo krijgen haar klanten en cursisten direct betere resultaten zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.  

Locatie: Zevenbergen of online.
Prijs per sessie: Prijs op aanvraag.

 

15 + 2 =

Eigen ervaring met de lichtkracht methode is een pla

Ik ben de oprichtster van de lichtkracht methode. Deze efficiënte en direct voelbare methode brengt mensen in kalmte en berusting. De methode is bijzonder krachtig. De methode is begonnen door krachtige vragen op te schrijven. Met mijn zesde zintuig kan ik direct aansluiten op de persoon die tegenover mij zit. Zo zag ik bij de eerste sessies die ik deed dat diegene antwoorden wilde uitdenken. Dat moest ik voorkomen. Zo kwam er een lichtkracht tapmethode bij om het denken bij de cliënt uit te schakelen. De afwisselingen van coachen en therapie bleek efficiënter dan ik dacht. Wat heel fijn is, is dat de cliënt de ruimte krijgt om zich veilig te voelen en haar/zijn eigen waarheid naar boven kan laten komen. Hoe mooi is dat? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik lichtkracht coaches op vakkundige wijze deze methode kan aanleren. Zij kunnen dan op professionele wijze een bijdrage leveren om levens te verlichten. Ik kan alleen maar dankbaar zijn. 

Ervaringen van anderen

Hoi lieve Annemarie,

Dankjewel voor de super verhelderende Coaching vanmorgen, eindelijk duidelijkheid, openheid, en alles behandeld wat voor dit moment nodig is.

Bij het uitruimen van de planken tijdens de sessie, was ik op mijn hoofd aan het krabben, je hebt het ook heel duidelijk gezegd, op dat moment dacht ik ook, ik spreek toch de waarheid ? Het is toch oke om de boeken weg te doen ? Het voelt toch goed ?
Tot ik later op de dag een raar gevoel in mijn maagstreek kreeg, alleen al denkend aan de boeken. Er ging van alles door me heen. Nu ga ik ECHT op zoek naar mezelf. Ik heb me achter de boeken verstopt. Nu mag ik achter de boeken uitkomen, mezelf leren kennen en iedere dag een paar boeken meer uit de kast. Dus het klopt, ik sprak op dat moment de waarheid, maar er zit meer onder, deze zal ik niet meer vergeten en zo fijn als je het zelf ontdekt, door hulp van een Geweldige coach, die precies doet wat nodig is.

Dankjewel lieverd.

Carolina Seijen