Lichtkracht coach Annette Rijsemus

Mijn naam is Annette Rijsemus, energetisch therapeut. Ik heb een praktijk met de naam ‘RaakBewust’ in Ede. Daarvoor heb ik 33 jaar gewerkt in de gezondheidszorg. De afgelopen jaren heb ik de reis vanuit het hoofd naar het hart gemaakt en dit is met vallen en opstaan gegaan. Nu leef en werk ik vanuit rust, balans en liefde.

 

Specialiteit

Voor mij geldt ‘hoe bewuster je wordt, hoe meer je heelt’, waardoor er ruimte komt om het anders te gaan doen. Mijn passie en deskundigheid gebruik ik om jou te helpen glashelder te krijgen wat er in jouw onderstroom speelt. Je zult ontdekken dat door bewustwording en acceptatie van de oude pijn, je andere keuzes gaat maken.

 

Werkwijze 

Op mijn eigen – wijze en met de lichtkrachtmethode, begeleid ik jou om de balans te herstellen. Waardoor jij met passie en vanuit jouw kracht gaat doen waar jij naar verlangt in jouw leven.

Locatie: Ede of online
Prijs per sessie: €135,-

 

7 + 1 =

Ervaringen van anderen

De sessie die jij mij gaf via de lichtkrachtmethode was diepgaand en verhelderend.

Je nam alle tijd en straalde rust uit waardoor ik me veilig voelde.
Tijdens het tappen kreeg ik het probleem niet zo goed helder, maar doordat jij de juiste vragen stelde en doorvroeg kwamen we bij de kern.

Ik voel me niet goed genoeg en doe er alles aan om aardig gevonden te worden. De pijn zit er al sinds kind. Mijn broer sprak en spreekt nog steeds uit dat hij beter is dan ik.

Tijdens het tappen had ik moeite om de nieuwe intentie uit te spreken, ik kon de woorden gewoon niet onthouden. Iets blokkeerde in mij. Jij leidde me hier doorheen.

Na het uitspreken van de intentie kreeg ik rillingen over mijn hele lijf en werd ik helemaal rustig.
Dit patroon beheerst me al mijn hele leven. Ik herken het nu, laat het toe en leid mijn gevoelens.

Hierdoor kan ik er nu anders mee omgaan en beheerst het mijn leven niet meer. Door dit inzicht kan ik helen en het oude patroon los gaan laten.

Lieve Annette dank je wel voor het inzicht, je bent een topper.

Pascale