Lichtkracht coach Bianca van Loon

Ik ben Bianca van Loon- van Jeveren, kernwaardekunstenaar en coach voor werkende vrouwen die weten dat er meer is tussen hemel en aarde en dat “meer” op nuchtere wijze willen ontdekken. Ik houd ervan de wereld een stukje mooier en liefdevoller in te kleuren.  Pas toen ik werkelijk ziek werd van mijn jachtige baan in de financiële wereld kon ik echt naar mijn eigen lichaam en hart luisteren. Ik doe nu wat ik het liefste wil en dat is andere mensen helpen in verbinding te komen met zichzelf op creatieve wijze zodat ze weer liefdevol zichzelf kunnen zijn.  Ik leef nu gelukkiger, zit vol enthousiasme en energie en ervaar dagelijks (zelf)liefde en ontspan me in de natuur. Dit gun ik jou ook!

 

Specialiteit

Ik kijk liefdevol en betrokken naar je problemen en stel je eerlijke vragen zodat je contact maakt met de kern van het probleem. Daardoor kan ik zien en horen wie jij werkelijk bent en wat er nu echt in je leven speelt. Met mijn groot inlevingsvermogen en ontwikkelde intuïtie maak ik op eenvoudige wijze het onbewuste bewust. Zo kan pijn en verdriet omgezet worden in liefde voor jezelf. Je gaat in plaats van denken met je hoofd echt voelen vanuit je hart wat jij echt wil.

Werkwijze 

Ik werk op een eerlijke, creatieve, nuchtere, speelse en liefdevolle wijze. In volledige veiligheid en vertrouwen gaan we samen werken aan je vraagstuk. Dit kan een afwijzing zijn, je niet goed genoeg voelen, schaamte of relatieproblemen. Na de Lichtkrachtmethode ga je in kalmte, verwondering, dankbaarheid en liefde leven. Durf jij de confrontatie met jezelf aan onder mijn liefdevolle en eerlijke begeleiding voor de eerste stap naar je eigen prachtige toekomst?

Plaats: Moordrecht of online
Prijs per sessie: €170,-  

 

15 + 7 =

Ervaringen van anderen

Van alle mensen die mij gecoacht hebben, was jouw coachsessie veruit de beste. Je voelde mij zo goed aan en wist mij telkens weer terug bij mijn gevoel te brengen. Dat is heel knap! Ik ben geen makkelijk persoon om te coachen, maar jij kwam bij mij binnen. Chapeau👏👏👏.

Jolanda