Lichtkracht coach Jeannette Holtman

Mijn naam is Jeannette Holtman, lichtkracht coach en coach voor ouders en kinderen.
Ik leef een rustig en liefdevol leven zonder gedoetjes. Emoties en gevoelens hebben geen grip meer op mij. Hoe beter je hier mee om leert gaan hoe rustiger en sterker jezelf wordt en hoe fijner je leven zal zijn. Soms komt er een trigger voorbij die aangeeft dat er nog een emotie en/ of pijn de aandacht mag hebben en geheeld mag worden. Graag help ik jou met bewust worden en helen.

 

Specialiteit

Met behulp van mijn intuïtie kijk ik samen met jou welke gedachten en/of overtuigingen er nog zitten en liefdevolle aandacht mogen hebben, welke emoties er geheeld mogen worden.

 

Werkwijze 

In een rustige en vertrouwde sfeer vertel jij in het kort jouw verhaal. Samen kijken we welke onderliggende emoties er nog zitten. Soms is prikken nodig om echt bij deze diepe liggende emoties te komen. Hierbij gebruik ik het spiegelen: welk gedrag van de ander triggert jou? Wat is er bij jou nog uit balans en mag je liefdevolle aandacht geven en omzetten in een andere overtuiging?

 

Locatie: Online
Prijs per sessie: €145,-

 

1 + 3 =