Lichtkracht coach Laura van der Heul

Mijn naam is Laura van der Heul, energetisch therapeut in hart en nieren en eigenaresse van een goedlopende en sfeervolle praktijk in ’s Gravendeel. Ik ben een echt gevoelsmens met een zeer sterk ontwikkelde intuïtie en daardoor ben ik in staat om haarfijn aan te voelen waar iemands behoefte ligt. In de afgelopen jaren heb ik steeds meer geleerd om mezelf te mogen zijn en dit is wat ik anderen ook wil laten voelen; je mag jezelf zijn!
  

Specialiteit

Mensen een stukje positieve energie meegeven, hen een stukje begeleiden op hun levenspad en dit pad een stukje breder en steviger maken, zie ik als mijn missie. Jou op weg helpen naar een lichter en meer liefdevol leven, zodat je meer rust en kalmte zult ervaren, dat is hetgeen ik graag wil bereiken. Mijn leergierigheid, liefde voor de mens èn liefde voor energetisch werk, maken dat ik mijn vak vol passie uitoefen. Het werken als lichtcoach is een perfecte aanvulling op mijn werk als energetisch therapeut.

 

Werkwijze 

In mijn praktijkruimte heerst een fijne energie en dit in combinatie met mijn kalmte zorgt ervoor dat jij jezelf veilig zult voelen en in alle rust en harmonie alles even los zult kunnen laten en jezelf opnieuw zult mogen en kunnen ontdekken. Het is een levenskunst om (emotionele) spanning en ontspanning in balans te krijgen, maar dit is essentieel om in kalmte jezelf te kunnen zijn en hierbij wil ik je heel graag helpen.

Locatie: ’s Gravendeel (Zuid-Holland) of online
Prijs per sessie: €155,-

 

6 + 9 =