Lichtkracht coach Nejla Özdemir

Mijn naam is Nejla Özdemir, een spirituele coach die met beide benen op de grond staat. Ik bezit een groot inlevingsvermogen, waarbij ik mij goed kan inleven in de verschillende situaties. Dit kan zowel aan de zakelijke kant alsook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Dit is mede ontwikkeld door, te leven in twee verschillende werelden/culturen. Persoonlijk heb ik jaren niet geleefd, maar werd ik geleefd. Waardoor ik een mechanisme ontwikkeld had om te overleven. Ik heb nu mijn emotionele blokkades voor een groot deel aangepakt en opgelost. Ik leef nu in harmonie met mijzelf en met onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf en voor anderen.

 

Specialiteit

Mijn kracht is het helder krijgen en formuleren van blokkades. Mede dankzij mijn werkervaringen kan ik processen goed anlayseren en oplossingen aandragen. De kernwaarden en kwaliteiten van waaruit ik werk, bestaan uit persoonlijke ontwikkeling, opgedane mensenkennis, geleerde vakkennis en mijn levenservaringen.

Door de Lichtkracht methode komen de benodigde inzichten en antwoorden. Dit in combinatie met mijn talenten en kwaliteiten, zorg ik ervoor dat ik voor de persoon in kwestie haar/zijn blokkades helder en concreet kan formuleren. Hierbij worden er nieuwe inzichten verkregen waardoor ook de positieve energie (flow) weer tot stand komt.

 

Werkwijze 

Mijn werkwijze is, door middel van individuele coaching, personen inzichten te geven.    Waardoor verschillende belemmerende situaties kunnen worden opgelost. Door de Lichtkracht methode gaan we naar onze “onderbewustzijn” en lossen we blokkades op. Uiteindelijk is het doel, dat je in rust, kalmte en in liefde kunt leven in het hier en nu. Dit betekent ook dat je in harmonie kunt zijn op zowel persoonlijk alsook op zakelijk vlak.

 

Locatie: Deventer en online
Prijs per sessie: €175,-

 

7 + 6 =

Eigen ervaring met de lichtkracht methode

Ik heb de Lichtkracht methode ervaren als een methode waarbij je direct en efficient bij de onderliggende blokkades kunt komen. Met behulp van het tappen, is het bijna niet mogelijk om vanuit je mind te reageren, maar je reageert vanuit je onderbewustzijn (gevoel). Ik heb meerdere blokkades in mij opgepakt en opgelost. Toen mijn blokkades eenmaal weg waren, had ik rust en was ik in balans. Door het toepassen van de methode heb ik mijn missie van mijn levenspad helder kunnen krijgen.

Ervaringen van anderen

Nejla heeft mij een hele waardevolle sessie gegeven.
Ze neemt alle tijd om het probleem helder te krijgen en straalt rust uit.

Haar zesde zintuig is sterk en ze voelt zelf heel snel waar de kern van het probleem zit.

Door gerichte vragen te stellen kan ze de diepte in gaan. We kwamen uit bij een diepe oude pijn. Dit probleem veroorzaakte ook het gevoel dat ik me minder voel dan anderen.
Het duurde even voordat ik deze pijn onder ogen durfde te zien. Tijdens het tappen en de deskundigheid van Nejla voelde ik de emoties die ik als kind gevoeld heb.

Nejla nam de tijd om een goede intentie te maken, die nodig was om te helen.
Een gevoel van rust overspoelde mij na de sessie.

Steeds meer voel ik de vrijheid om weer te zijn wie ik ben en kan ik het oude patroon loslaten. Onvoorwaardelijk van mezelf te houden is nu mijn missie.

Dank je wel lieve Nejla, je bent een topcoach!

Pascale

Het was een geweldige sessie. Nejla kan heel goed waar nodig met behulp van zijwegen, de nodige diepe oorzaak naar boven halen.

Heel verhelderend is om te zien hoe, wat eerst lijkt alsof het niets met elkaar te maken heeft, toch allemaal zijn verbonden met elkaar. We zijn uiteindelijk naar de kern gegaan. Met als resultaat heel veel rust en blijdschap aan het einde van de sessie.

Nejla heeft een prettige manier van doorzetten en het achterhalen van wat er echt in het diepe zit. Met behulp van haar ingevingen, kwamen we tot echt zuiver voelende resonerende intenties. We hebben dit met kracht kunnen neerzetten en hebben we mijn nieuwe intentie “geïnstalleerd”.

Een sessie waar Nejla haar aandacht volledig op mij had gericht, en met veel geduld en een open hart de weg baande naar de waarheid.

Het was een hele eerlijke, zuivere sessie.