Lichtkracht coach Pascale Janssen

Mijn naam is Pascale Janssen,  intuïtief coach en energetisch therapeut.

Door ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven, heb ik mezelf jaren weg gecijferd, dienstbaar opgesteld en heb ik steeds voor anderen gezorgd. Mezelf heb ik nooit belangrijk gevonden en dat resulteerde in een gebrek aan zelfvertrouwen,  me niet genoeg voelen en weinig zelf liefde.

Hierdoor kan ik me goed inleven in jouw situatie.

In de afgelopen jaren heb ik steeds meer geleerd authentiek en liefdevol door het leven te gaan, om te vertrouwen op mijn intuïtie, vanuit mijn hart keuzes te maken en weer onvoorwaardelijk van mezelf te houden. Zo wil ik dat jij je ook gaat voelen.

 

Specialiteit

Mijn kracht is om jou te helpen, door af te stemmen op je energie, dat jij  weer in je eigen kracht gaat staan en de teugels weer in eigen handen hebt.

Door goed naar je te luisteren, mijn levenservaring, geleerde kennis en mijn zesde zintuig voel ik goed aan wat je nodig hebt.

Door de lichtkrachtmethode gaan we samen op zoek naar jouw blokkades en komen dan tot de essentie van jouw proces.

Doordat we inzicht krijgen waar jouw emotionele blokkades zitten kun je andere keuzes maken en jezelf terug vinden.

Werkwijze 

Mijn werkwijze is door individuele coaching, blokkades naar boven halen en je zo inzichten te geven.

Daardoor kunnen situaties die jou tegen houden worden opgelost in een veilige en vertrouwde omgeving.

Met behulp van de lichtkrachtmethode en mijn expertise gaan we naar jouw onderbewustzijn om blokkades op te lossen en jouw innerlijke balans te herstellen.

Hierdoor kun jij stappen zetten en in rust en kalmte keuzes maken om je eigen leven te leiden vanuit jouw innerlijke kracht.

 

Locatie: Tegelen/Venlo of online
Prijs per sessie: €165,-

 

1 + 9 =

Ervaringen van anderen

Pascale heeft mij een hele fijne sessie gegeven via de Lichtkrachtmethode. Ze straalt rust uit en neemt de tijd om het probleem helder te krijgen. Al snel kwam ik door het tappen bij de oude emotie die onder mijn boosheid lag. Ik voelde het verdriet en de oude pijn van in de steek gelaten worden. Zo heb ik me dus als kind gevoeld. Dit mocht nu helen. Door de keuzes te benoemen die ik had,  kwam er meer rust.  

Pascale nam de tijd om de juiste zin te maken die nodig was om de pijn te helen. Eerst ging ik nog in de weerstand omdat het woord acceptatie voor mij niet goed voelde en ik het niet kon uitspreken. Door daar nog wat dieper op in te gaan en vervolgens de zin opnieuw uit te spreken, verdween de weerstand. Ik werd me toen pas echt bewust dat acceptatie en vergeving mezelf mijn vrijheid teruggeeft en dat ik dan uit de slachtofferrol kom. En dat ik altijd een keuze heb, nl hoe ik ermee omga. Niet meer vanuit afhankelijkheid maar vanuit mezelf. En dat acceptatie niet hetzelfde is als toegeven maar accepteren dat het is wat het is om te vergeven en los te kunnen laten.

Wauw wat een inzicht heeft dit me gebracht. Door bewustwording en de oude pijn gevoeld te hebben, kan ik er nu ook anders naar kijken en mee omgaan en verdwijnt het patroon. 

Lieve Pascale, ontzettend goed gedaan en dank je wel!

 

Annette Rijsemus