Lichtkracht coach Resy Simonis

Mijn naam is Resy Simonis, energetisch behandelaar en eigenaresse van een praktijk voor coaching, voetreflexologie en massage.
Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan, uiteindelijk werd ik zelfs geleefd. Een gebrek aan zelfvertrouwen en een aantal zelfvernietigende patronen waren het gevolg. Door het volgen van een aantal cursussen intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling sta ik nu krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven. Oude patronen zijn doorbroken en ik heb geleerd om meer vanuit mijn hart te leven. Nu is de tijd aangebroken om deze kennis met jou te gaan delen zodat ook jij weer volledig in je kracht komt te staan.

 

Specialiteit

Intuïtief stem ik me op jou af om je te begeleiden op je pad met nieuwe inzichten. Deze bewustwording zal ervoor zorgen dat je andere keuzes kunt gaan maken in je leven en meer innerlijke balans gaat ervaren.

Werkwijze 
In mijn praktijk hangt een positieve energie waarbij jij je veilig mag voelen om jezelf terug te vinden. Tijdens de sessie gaan we samen op weg om in alle rust, kalmte en liefde jouw lichtkracht weer te laten stralen.

Locatie: Geleen of online
Prijs per sessie: €150,-

 

10 + 8 =