Lichtkracht coach Ria Goudswaard

Mijn naam is Ria Goudswaard, Zielskrachtcoach en Lichtkrachtcoach.

Al heel wat jaren roept een stemmetje in mij, graag wat voor andere mensen te willen betekenen.

Het was echter mijn taak om eerst de juiste paden te bewandelen om de emotionele wonden te helen die mijn leven behoorlijk hebben beheerst.

De lessen die op mijn pad zijn gekomen waren behoorlijk confronterend en heftig mede omdat mijn hoog gevoeligheid mij soms in de weg stond waardoor de emoties soms hoog op liepen en mij het liefste wilde verstoppen.

Met dankbaarheid dat de lessen die op mijn pad zijn gekomen er voor gezorgd hebben een positieve kijk op mijzelf hebben gegeven. Er te mogen zijn in liefde, rust en vrede maar ook kwetsbaar of hoog gevoel te kunnen en mogen zijn zonder beïnvloed te worden van meningen en prikkels van buitenaf.

Dit heeft mij in mijn eigen kracht gezet en deze lichtkracht is mijn uitstraling naar de buitenwereld en met grote liefde en vreugde uitdraag naar andere.

Voor mijn is nu de tijd aangebroken om mijn passie uit te mogen dragen om met heel veel liefde en toewijding mijn steentje bij te mogen dragen naar andere mensen die bevrijdt willen worden van patronen of emoties die niet je niet meer dienen.
 

Specialiteit

Mijn kracht is, dat ik goed kan luisteren en een groot inlevingsvermogen bezit waardoor het mij geen moeite kost af te stemmen en te verbinden met jou energie en gevoelswereld.

In combinatie met mijn levenservaring, geleerde kennis en mijn intuïtie voel ik goed aan wat je nodig hebt.

Door de lichtkrachtmethode gaan we samen op zoek naar jou blokkades zodat we tot de essentie van jou proces komen. Hierdoor is het mogelijk met jou samen er voor te zorgen dat je onderliggende emoties naar boven komen en ze te doorleven. Dit zorgt voor innerlijke rust en ga jij weer ervaren en voelen om keuzes te maken vanuit je hart. Hierdoor leer je weer dichter bij jezelf te komen.

Werkwijze 

Met behulp van de lichtkrachtmethode (in 7 stappen) waardoor je denken stil wordt gezet en je gaat tappen komen de antwoorden vanuit je onderstroom vanzelf naar boven.

Alle antwoorden die vanuit jou onderstroom komen en uitspreekt zijn goed want met deze methode is er geen goed of fout.

D.m.v. deze methode ga je anders naar het probleem leren kijken en zal je merken dat je hierdoor een lichter gevoel zal ervaren en er positiever naar zal kijken.

Mijn streven is als jij met een tevreden gevoel weg gaat dan is mijn doel bereikt.

Voorlopig werk ik online, omdat ik zelf heb ervaren dat dit beter werkt dan face tot face.

Mocht je toch behoefte hebben aan persoonlijk contact kunnen we ook in de buitenlucht afspreken.

Dan zoeken we een rustig plekje in het park heerlijk in de natuur als dat je aanspreekt.

 

Locatie: Zoetermeer of online
Prijs per sessie: €150,-

 

10 + 13 =