Lichtkracht coach Saskia van der Ham

Ik ben Saskia van der Ham, intuïtief coach, business manager, maar vooral een bewuste vrouw. Door al mijn aspecten van het vrouwzijn, en mijn talenten zowel zakelijk als persoonlijk te omarmen, weet ik nu wie ik ben. Deze zoektocht was niet gemakkelijk, maar zo de moeite waard. En nu is het mijn weg om met deze ervaring en de lessen die ik heb geleerd anderen te begeleiden, en jou in het licht, en in je kracht te zetten.

 

Specialiteit
Ik breng je terug naar jouw kern en laat je weer de leiding nemen over jouw leven. Door de combinatie van mijn intuïtieve gaven en leiderschap ben ik snel in staat om jou inzicht te geven in de blokkades op je pad. Ik kan je zowel begeleiden met aspecten in je loopbaan als op je levenspad. Voor mij draait het erom dat jij weer mag gaan voelen en laten zien wie jij bent met al jouw talenten en jouw schoonheid.

 

Werkwijze
Na een korte persoonlijke kennismaking neem ik je via een sessie mee naar je diepste verlangen of je diepste angst. Door de combinatie van mijn intuïtieve gaven en de lichtkrachtmethode kan jij dit verlangen geheel in je lichaam voelen en verankeren en je angst transformeren naar liefde en licht. Hierin sta ik naast je en begeleid ik je met al mijn kennis en liefde. Om te worden wie jij diep van binnen bent, hoe je kan zijn, om te stralen in het leven.

Locatie: Oegstgeest of online.
Prijs per sessie: €166,-

 

 

6 + 15 =