Lichtkracht coach Tanja Waterreus

Ik ben Tanja Waterreus coach en inspirator. Ik kan door middel van mijn intuïtie onderliggende emoties naar boven laten komen.  Uit eigen ervaring weet ik hoe zelfvernietigend patronen kunnen zijn. Door me dit bewust te worden, heb ik dit kunnen ombuigen naar een leven in plezier en vrijheid. Op een rustige liefdevolle manier kunnen we onderzoeken welke patronen jou in de weg staan.

Specialiteit

Door mijn concrete vraagstelling en mijn scherpe intuïtie te gebruiken, kun jij oude patronen loslaten en je verbinden met je authentieke kern. We gaan er samen voor zorgen dat jij vanuit je eigen kern meer stappen vooruit kunt zetten. We doen dit in een veilige atmosfeer waar jij je prettig voelt.
 

Werkwijze 

De lichtkrachtmethode bestaat uit 7 stappen, waarin ik je vragen stel.

De antwoorden komen uit je onderbewustzijn. Dat betekent dat je hoofd het niet kan overnemen.

Locatie: Zoetermeer of online
Prijs per sessie: €150,-

 

 

8 + 4 =

Eigen ervaring met de lichtkracht methode 

De methode werkt heel zuiver en eenvoudig.
Het fijne is dat je als vanzelf de antwoorden in je voelt opkomen.
Vaak zie je een enorme kalmte en rust ontstaan, waardoor als vanzelf de vervolgstappen gezet kunnen worden.