Lichtkracht coach Toos Stam 

Mijn Naam is Toos Stam, lichtkracht coach.
Als jij een leven wilt leven wat goed is voor jou, is de belangrijkste stap los te komen van hoe je het altijd hebt gedaan.

Door mijn levenservaring, kennis en diverse opleidingen op het vlak van intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling, is het mijn doel om andere te begeleiden in hun zoektocht naar heelheid.

Jaren leefde ik het leven van wat een ander van mij verwachte, door mijn gevoeligheid voelde ik aan wat de ander nodig heeft, en werd ik heel goed in aanpassen. Zo wel op de werkvloer als in mijn privéleven. Het zorgde ervoor dat ik niet gezien en gehoord werd. Automatisch zet je beschermers in, dat is een natuurlijk proces om jezelf staande te houden en veilig te voelen. Er komt een moment dat jouw beschermers je niet meer dienen, je wilt er vanaf het past niet meer, maar hoe doe je dat. Herken jij je jezelf hier in?

Nu mijn leven weer van mij is door oude patronen en overtuigingen te hebben doorbroken, ervaar ik weer liefde en harmonie in mijn leven. Mijn gevoeligheid heb ik kunnen buigen in kracht, door goed te luisteren en voelen wat zich er in mij bevindt. Van nature ben ik zorgzaam en dienstbaar. Met de opleiding van Annemarie heb ik tools gekregen om andere te kunnen begeleiden in hun proces. Mijn zorgzame dienstbare kant kan ik hiermee perfect inzetten om jou te helpen. Jouw diepste verlangen is toch ook herinneren wie je werkelijk bent. Nu is dat mogelijk en binnen handbereik via de lichtkracht methode.

Specialiteit

Mijn kracht is sensitiviteit, intuïtie en De Lichtkracht Methode zet ik in om jou te helpen waar het blokkeert. Mijn kracht is om jou in te laten zien bewust te maken van oude beschermers en overtuigingen die jou niet meer dienen, door de doeltreffende techniek van de lichtkrachtmethode.

Intuïtief merk ik al snel waar de kern van jouw blokkade zit. Tijdens en na de sessie ervaar jij rust en kalmte, heb je helder gekregen hoe jij je leven een nieuwe richting kunt geven, stevig in verbinding met jezelf.

Werkwijze 

De coachsessie geef ik via de geleerde lichtkrachtmethode. In 7 stappen komen we tot de kern van jouproces. Deze doeltreffende coaching techniek zorgt ervoor dat je blijvend vrijkomt van beperkingen die jou niet meer dienen.

Jij krijg meer zicht en helderheid, gaat je leven mooier kleuren, en jouw omgeving kleurt met je mee.

Zo dragen we allemaal bij om meer verdraagzaamheid en liefde te verspreiden.

Mijn passie is om vrouwen het vertrouwen terug te geven in hun eigen kracht, zich herinneren wie ze zijn en het leven gaan leven waar ze zo naar verlangen. Vrij van emotionele verwarring.

In mijn praktijk gebruik ik de Kundalini energie. Door de Kundalini energie in te zetten stroomt de energie daar waar het nodig is, blokkades kunnen daardoor opgeheven worden. Je kunt warmte rust en kalmte ervaren. De energie doet zijn werk, en werkt nog lang door.

Mijn missie is geslaagd als jij weer in harmonie bent, meer liefde gaat ervaren in jouw leven vanuit jouw eigen pure kracht.

Graag loop ik een stukje met je mee op jouw pad.

Locatie: Bavel of online
Prijs per sessie: €145,-

 

6 + 3 =

Ervaringen van anderen

Toos nam de tijd om naar mij te luisteren en was oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal. Ze was heel goed afgestemd en haar zesde zintuig werkt feilloos.  Via de verbinding heeft ze mij een mooie transformatie gegeven.