Lichtkracht coach Valerie Bouwmeester

Mijn naam is Valerie Bouwmeester, vanuit mijn hart werkzaam als Lichtkracht coach, gastouder en Reiki beoefenaar.

Veel (hoog)gevoelige mensen lopen vast in deze wereld vol prikkels, zozeer dat ze er vaak letterlijk ziek van worden.

Mijn grootste wens is om mensen die het gevoel hebben dat ze verdrinken in deze maatschappij een reddingsboei toe te werpen en te laten zien dat het ook anders kan. Ik weet immers wat het is om het gevoel te hebben dat je niet gemaakt bent voor deze wereld.

Jarenlang heb ik dit zelf ervaren, tot ik besloot om mijn leven op mijn eigen(wijze) manier vorm te geven.

Specialiteit

Als expert op het gebied van hooggevoeligheid begrijp ik waar jij mee worstelt, laten we daarom samen jouw leven lichter maken! Met behulp van de Lichtkracht methode kunnen we jouw gevoeligheid transformeren naar brandstof om in actie te komen.

Mijn persoonlijke kracht zit in de rust die ik uitstraal en het vermogen om met volle aandacht naar jou te luisteren, wat ik van harte inzet om gezamenlijk het mooiste resultaat te behalen.

Werkwijze

De Lichtkracht methode bestaat uit 7 stappen, waarin we jouw onderbewuste aan het woord laten komen. Op die manier blijven we niet aan de oppervlakte, maar gaan we op een veilige manier de diepte in.

In alle rust nemen we samen de tijd om deze verbinding aan te gaan. Ofwel online, zodat je helemaal op je gemak kunt zijn in je eigen omgeving, ofwel op een fijne plek in mijn tuin, die omringd is door bomen.

Locatie: Nieuwolda of online
Prijs per sessie: €135,-

 

 

7 + 12 =