Kijk naar de natuur. Daar ontstaat een pad ook niet uit zichzelf. Het is er niet zomaar ineens. Er is een avonturier voor nodig die zich als eerste een weg baant door de wildernis. Hoe vaker het bewandeld wordt, des te zichtbaarder zal het pad worden.

Zo gaat het ook in ons leven.
Er zal niet zomaar een weg voor ons open gaan. Het zal zich stukje bij beetje aan ons laten zien. We komen er door het gewoon te doen. Te herhalen, tot er een zichtbaar pad ontstaat.

Dus, wil je iets anders in je leven? Dan word je uitgenodigd om als avonturier een nieuw pad te gaan banen. Door het gewoon te doen en stappen te zetten zal het pad ontstaan. Je mag de hobbels overwinnen, de doornstruiken trotseren, ploeteren door de modder om uiteindelijk jouw pad te creëren.

En als jou pad dan klaar is, dan draai je je om en dan kijk je hoe mooi het eigenlijk was. Je zult dan zien dat de grootste hobbels jou de mooiste uitzichten hebben gegeven. Dat de wonden van de doornstruiken je hebben geleerd hoe je deze wonden kunt helen. Dat het ploeteren door de modder je de grootste zuivering heeft gegeven.

Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat dit het meest waardevolle avontuur uit je leven is geweest. Pijn en leed worden verzacht en het resultaat is wat je hart blij maakt. Herken je dit? Laat dan even een like of een berichtje achter.

Ga op avontuur en geniet!

Liefs

Wendy Kolkman