Lichtkracht coach Arlene Falbru

Ik ben Arlene Falbru een Trainer, Mentor en Coach voor een vreugdevol succesvol leven op het persoonlijk en/of professioneel vlak. 

Ik woon in Curaçao van waaruit ik als consultant m.b.v de balans van een goed ontwikkelde zesde zintuig en sterk analytisch denkvermogen, individuen, organisaties en bedrijven in verschillende landen met een gestructureerde, vreugdevolle en dynamische aanpak coach naar het in harmony kunnen bereiken van hun gewenste doel(en).

  

Specialiteit

Met behulp van een volledig op jouw afgestemde creatieve ontknopingsmethode word je bewust en krijg je helderheid over de blokkade(s), inclusief de emotionele, die de reden zijn dat je even vast zit en niet meer weet hoe en/of wat je nog zou moeten doen om jou gewenste doel(en) te bereiken.

Gedurende de sessie(s) kun je jezelf zijn en belopen we samen de nodige weg om weer in je kracht te gaan staan met meer vreugde, rust en vrijheid.

Mijn liefde voor de mensheid, de uniekheid van een ieder en de verschillende ontwikkelingsprocessen naar succes met meer vreugde, rust en vrijheid maakt dat ik vol passie, overgave en creativiteit samen met jou een weg creëer naar jou next level.

 

Werkwijze 

In een betrouwbare en veilige sfeer, online of face to face, word er via een gestructureerde aanpak een plan gemaakt m.b.v. een opmaak van de balans tussen de aardse analyse, benodigdheden en mijn op intuïtie afgestemde ingevingen. De klanten krijgen dan ook altijd een uniek dynamisch stappenplan met handvaten en tools die speciaal afgestemd op en voor hun, waarbij harmonie, rust, vreugde en vrijheid altijd centraal staan en verder zullen groeien terwijl we naar de gewenste te behalen doelen toe stappen in zowel eenmalige sessies of langdurige trajecten. De sessies kunnen in Engels, Spaans, Papiaments en Nederlands plaats vinden.

Locatie: Curaçao of online
Prijs per sessie: €175,-

 

12 + 2 =