Lichtkracht coach Yvette Vermeulen

Mijn naam is Yvette Vermeulen intuïtief coach met een vleugje magie. Coaching is voor mij liefdeswerk en doe ik vanuit mijn hart. Het leven is bij mij niet altijd van een leien dakje gegaan. Daardoor ben ik het pad van het Lichter Leven gaan lopen en heb ik een rijk en liefdevol leven. De emotionele pijn is geheeld en de onrust heeft plaatsgemaakt voor een leven in vrijheid. 

 

Specialiteit

Stap voor stap gaan we samen de diepte in, in je onderbewust zijn vind je de innerlijke vrede waarna je verlangt.

Via mijn 6e zintuig kan ik je verder helpen meer dan de gemiddelde coach.

 

Werkwijze 

Ik maak contact met je onderbewust zijn via de lichtkrachtmethode. Door deze methode toe te passen wordt de pijn en het verdriet omgezet in de liefde voor jezelf en is de blauwdruk veranderd in een blijvende liefdestroom.

 

Locatie: Westervoort of online
Prijs per sessie: €149,-

 

4 + 15 =

Ervaringen van anderen

Ik heb een online lichtkrachtsessie mogen ontvangen van Yvette Vermeulen.

Haar stem werkte heel kalmerend en ondanks dat ik van tevoren wist waar ik op gecoached wilde worden kwam er uiteindelijk toch wat anders uit en dat was goed.

Ze heeft een mooie manier van rust brengen in de sessie, vraagt subtiel door en daardoor kwam ik goed bij de kern van het probleem. Hierop hebben we de lichtkrachtmethode toegepast en naderhand is er een blije kalmte over mij heen gekomen.

Yvette heeft een prettige stem om naar te luisteren en heeft door haar manier van coachen ervoor gezorgd dat de sessie naar tevredenheid verliep en in alle liefde kon worden afgesloten.