Lichtkracht coach Nancy Seerden

Ik ben Nancy Seerden eigenaresse van een natuurgeneeskundige praktijk waar ik als energetisch (massage)therapeut, coach, inspirator, verbinder, levenservaringsdeskundige datgene doe waar ik goed in ben, jou weer jou laten ZIJN .

Intuïtief en hooggevoelig als ik ben stem ik af op jou energie en door deze verbinding ontstaat er een unieke samenwerking waardoor ik jou kan coachen naar een lichter, vrijer en liefdevoller leven.

  

Specialiteit

Mijn specialiteit is het vertalen van jou woorden door de juiste snaar te raken, waardoor er meer beweging tot stand komt en jij je weer mag verbinden met jou ZIJN, jouw IK. Omdat er ruimte ontstaat om jou droom te leven, zul je weer gaan stralen. Als echt mensenmens voel en lees ik je energie, luister, hoor en vertaal ik jou diepste verlangen om je vervolgens op een  liefdevolle positieve wijze stap voor stap te begeleiden naar meer kalmte en rust, zodat je de liefde in en voor jezelf terug vind.

 

Werkwijze 

Mijn sfeervolle praktijkruimte nodigt uit om je in alle rust veilig en vertrouwd te voelen. Het is mijn missie om mensen weer te laten ervaren dat ze in liefde en harmonie kunnen leven. In afstemming met mijn zesde zintuig  krijg ik helder en duidelijke inzichten binnen, welke direct toepasbaar zijn en zo jou weg naar verandering inzet. Het werken als lichtkrachtcoach is een prachtige aanvulling op mijn werk als energetisch (massage)therapeut, bijzonder waardevol, daar ik jou mag ‘omarmen’ op weg naar jou volgende stap.

*In iedere verandering verbergen zich duizenden mogelijkheden*

Locatie: Swalmen-Roermond of online
Prijs per sessie: €135,-

 

5 + 15 =

Eigen ervaring met de lichtkracht methode

Dankbaar en bijzonder blij dat deze methode op mijn pad is gekomen. Het is een krachtige doeltreffende methode en in combinatie met de dynamische vraagstellingen bijzonder effectief. De lichtkracht tapmethode welke erbij gebruikt word zorgt ervoor dat de persoon uit zijn/haar hoofd gaat waardoor de antwoorden geheel puur vanuit het hart ontstaan. Belangrijk en prettig is het dat de cliënt de ruimte krijgt om zich veilig te voelen waardoor zijn/haar echtheid naar boven kan komen. Door me intuïtief te verbinden met de persoon voor me ontstaat er een goede aansluiting welke een doeltreffende afwisseling van coachen en therapie teweeg brengt. De rust en kalmte welke je dan ziet ontstaan tijdens de sessie is heel goed voelbaar. De innerlijke kracht die word herboren doordat de balans tussen (emotionele) in en ontspanning zichtbaar word, maakt dat je weer verbonden bent met jou ZIJN.